Marketing Vitaminen kent 3 vaste marketingprogramma’s en een ad hoc service:

A. Marketing Mentor
Samen met u bepaal ik welke marketingactiviteiten relevant zijn voor uw bedrijf en zorg ik dat uw bedrijf dit straks zelfstandig en systematisch kan voortzetten. Ik leer u alles over die onderdelen van marketing die uw bedrijf nu een stap verder helpen. Niet meer, maar zeker niet minder! En ik zorg dat u het perfect begrijpt. Lees meer….
B. Marketing Breekijzer
Doet u al jaren hetzelfde trucje met uw bedrijf en is het echte ondernemen wat naar de achtergrond verdrongen? Of loopt u vast en heeft u moeite om de juiste kansen in de markt te ontdekken? Een dagdeel (of meerdere dagdelen) met Marketing Vitaminen zal u die inzichten en ideeën geven waar uw ondernemershart harder van gaat branden. En indien nodig kan ik u ook helpen om daarna de juiste stappen te nemen om die kansen te verzilveren. Lees meer….
C. Klankbord
Heeft u vele ideeën, maar niet de juiste mensen aan boord om kritisch te klankborden? Of zien de mensen in uw omgeving enkel ‘beren op de weg’? Met Marketing Vitaminen haalt u een positieve, kritische en analytische sparringpartner in huis. Aan het einde van de sessie(s) staat er een goed overdacht plan en kunt u weer een flinke stap vooruit zetten. Lees meer….
Ad hoc / interim service
Voor als u een vraag of opdracht heeft die niet past binnen de hier boven genoemde standaard marketingprogramma’s. Bijvoorbeeld omdat u de kennis niet heeft, handjes te kort komt of om welke redenen dan ook. Lees meer….