Tijdens gesprekken in de afgelopen jaren met ondernemers, kreeg ik vaak flink wat over me heen als het ging over het vak marketing. Graag deel ik deze…

‘Marketing is mij te ingewikkeld…..’
Als ondernemer bent u een duizendpoot. Maar u kunt niet overal verstand van hebben. Echter, een basiskennis en enkele van de juiste marketingtechnieken kunnen uw bedrijf een flinke stap verder helpen. En daarvoor zijn echt niet de meest ingewikkelde en geavanceerde technieken nodig. Marketing Vitaminen brengt daarin voor u de focus, legt het u uit en zet de activiteiten systematisch en overzichtelijk voor u op.
‘Ik heb geen tijd voor marketing’
U wilt waarschijnlijk als ondernemer vooral ondernemen en in een lekkere flow blijven. Daar heeft u al uw tijd voor nodig. Zie mij als iemand die u 1-op-1 ondersteunt: uw persoonlijke marketing mentor. En wees eens eerlijk? Bent u nog wel aan het ondernemen? Of bent u eigenlijk meer de manager van uw eigen bedrijf en leeft u naar de waan van de dag? Laten we eens een ochtend gaan praten en ik zorg dat uw ondernemersvuurtje weer gaat branden. Kansen, kansen, kansen!
Marketing? Het gaat toch goed met ons?
Wellicht draait uw onderneming prima. Maar weet u ook waarom? Weet u dat zelfs zo goed dat u tijdig mindere perioden kunt zien aankomen? En heeft u dan een plan (en de kennis) om het tij te keren? Weten waarom uw zaken gaan zoals ze gaan is cruciaal voor de continuiteit van uw onderneming. Marketing Vitaminen kan u helpen deze structuren bloot te leggen.
Uitbesteden is duur
Besteed het dan niet uit! Maar besteed er intern dan wel meer aandacht aan. U zult zien dat u een flinke stap kunt maken mits u er een minimum tijd aan besteedt. Schakel Marketing Vitaminen in en ga weer door met ondernemen. Maar dan slimmer, leuker en beter!
‘Ik vertrouw op m’n gezonde verstand’
Maar uw tijd is kostbaar. Zorg dat marketing voor ú gaat werken door een systematische en pragmatische aanpak. Natuurlijk blijft uw ondernemersgevoel belangrijk. Dát heeft u gebracht waar u nu staat. Maar een beetje extra kennis van wat er allemaal mogelijk is, zal u veel tijd besparen en uw bedrijf een flinke stap verder helpen. En u vermijdt mogelijk kostbare marketingfouten. Laat mij u helpen uw marketingactiviteiten slim, systematisch en begrijpelijk in te regelen. En als ik weer vetrokken ben, dan kunnen u of uw medewerkers de activiteiten zelfstandig uitvoeren.
‘Marketing is zo breed, ik overzie dat niet’
Uiteraard wordt er over marketing enorm veel geschreven. Ook zijn er vele waarheden en onwaarheden over marketing en ontwikkelt het vakgebied zich bijzonder snel. Echter, de basis van marketing verandert nauwelijks. Ook zult u zien dat uw bedrijf echt niet alle marketingtechnieken nodig heeft. Wat u wel nodig heeft, daar kan ik u bij helpen. Ik leg u vanaf de basis op eenvoudige wijze uit hoe alles werkt. Zodat u er straks zelfstandig mee uit de voeten kunt. En dat doe ik niet online, maar aan tafel bij u op kantoor.
‘Het gaat toch lekker met ons bedrijf?’
Is dat zo? Overziet u wel de hele markt? Ziet u niets over het hoofd? Echt niet? Een dagdeel brainstormen met Marketing Vitaminen en u weet het zeker.
‘Marketing consultants = dure ingewikkelde rapporten’
Met Marketing Vitaminen staat er een marketing mentor naast u, die sterk is in het uitleggen van complexe materie op eenvoudige wijze. Mijn doel is dat u mij straks niet meer nodig heeft.

 

Contact Marketing Vitaminen