Ik ben Johan Datema; pragmatische marketing mentor. Ik zie mijzelf niet als ‘traditionele’ marketingcoach, -adviseur of -consultant, maar als een mentor. Want ik wil met u niet alleen op systematische wijze uw marketingactiviteiten opzetten, maar er bovendien voor zorgdragen dat u daar vervolgens zelfstandig mee verder kunt. Zonder mij…

Hoe? Omdat ik zorg dat u de gekozen activiteiten perfect begrijpt. Ik leer u alles over dat deel van marketing dat voor uw bedrijf nodig is. Niet meer, maar zeker niet minder! Helder toch?

Behalve het mentorschap, kunt u mij ook contacteren om te klankborden en als inspirerend marketing breekijzer. En heeft u adhoc of interim klussen? Ook dan kunt u mij inschakelen. Zie voor details de diverse programma’s van Marketing Vitaminen.

Voor wie is Marketing Vitaminen?

Marketing Vitaminen is er voor het MKB en speciaal voor die ondernemers die weinig kaas hebben gegeten van marketing. Bijvoorbeeld omdat ze een technische achtergrond hebben, er geen gevoel bij hebben, zich er nooit in hebben verdiept of er geen tijd voor hebben.
Voor hen wil ik mijn kennis inzetten om samen met hen te zorgen dat hun bedrijf weer een stap verder groeit. Dit doe ik door op eenvoudige wijze mijn kennis door te geven, door te inspireren, door slimme oplossingen aan te dragen, als klankbord en door het systematisch opzetten van de marketingactiviteiten als geheel.

“Tijdens mijn ochtend met Johan Datema krijg ik college op maat, tal van slimme ideeën, maar bovenal eindigden we met een concreet plan dat mijn bedrijf weer verder heeft geholpen!”

Mijn doel? Dat u mij straks niet meer nodig heeft…

Neem vrijblijvend contact op. Dan bespreken we tijdens een kop koffie uw vraag of opdracht en bekijken we de diverse mogelijkheden die Marketing Vitaminen u biedt. Dat kan uiteraard gewoon bij u op kantoor.

 

Met hartelijke groet,

Johan Datema

 

Contact Marketing Vitaminen