Graag leg ik kort uit waarom ik mijn bedrijf ‘Marketing Vitaminen’ heb genoemd. Ons lichaam krijgt via voedsel vitaminen binnen, maar maakt ook zelf 4 van de 13 benodigde vitaminen aan. We hebben ze nodig om gezond te blijven en ze zijn essentieel voor een normale groei en ontwikkeling. Vitaminen zijn als het ware de brandstof die ons lichaam ‘draaiende’ houdt. ‘Vita’ betekent dan ook niet voor niets leven. Vitaminen zijn letterlijk van levensbelang.

En net als dat we ons lichaam gezond willen houden, willen we ook dat ons bedrijf gezond blijft. Dat doen we door een actieve bedrijfsvoering, inzet van de juiste middelen en een gezonde cash flow. En voor het psychologische aspect door een gezonde portie ambitie, goed werkgeverschap en gezonde relaties.

Echter, in bepaalde koudere perioden in het jaar, als er griep heerst of als we om andere redenen wat ‘kwakkelen’, dan kan het geen kwaad om te zorgen voor extra bouwstoffen. En dan denken we als gauw aan extra vitaminen.

Naar deze analogie schakelt u Marketing Vitaminen in als het bijvoorbeeld even niet zo lekker gaat, er teveel werk op u afkomt, als er behoefte is aan een nieuwe boost of als er een professionaliseringsslag moet plaatsvinden. Een extra shot vitaminen en u bent weer ‘boven Jan’.

Marketingprogramma’s

Marketing Vitaminen kent naast een ad hoc service, 4 vaste marketingprogramma’s. Klik op de benamingen voor een heldere uitleg van het betreffende programma:

Petje Pietamientje

In het kader van Vitaminen, kan ik deze reclameknaller van Calvé niet laten liggen.